Empresa

Més de 50 anys de servei d'Andorra

Especialistes i especialitzats en la distribució de gasoil a Andorra

Estació Enclar Carburants Andorrans és una empresa especialitzada en la distribució de gasoil al Principat d’Andorra que inicia aquesta aventura en 1966 amb la creació de la primera estació de servei juntament amb un túnel de rentat de vehicles.

Tota una innovació en aquells anys. Des de llavors no hem parat de créixer. Gairebé mig segle d’història on ens hem convertit en un referent a Andorra per a la distribució de gasoil.

50 anys oferint servei a Andorra

Gairebé mig segle més tard disposem ja de 14 gasolineres situades a llarg i ample del Principat d’Andorra, la majoria de les quals equipades amb serveis complementaris com a botigues-supermercats, tallers de recanvi de pneumàtics, restaurants, túnels de rentat de vehicles i caixers automàtics disponibles les 24h.

En els últims anys també ens hem especialitzat en la distribució de gasoil a domicili. La nostra flota de vehicles destinats a aquesta tasca és la més important d’Andorra i està preparada i equipada per oferir, amb rapidesa i eficiència, la distribució de gasoil per qualsevol punt d’Andorra, els 365 dies a l’any.

Més de 100 professionals al teu costat

La història de la Estació Enclar Carburants Andorrans no s’entendria sense els seus treballadors. Més de 100 professionals coneixedors del sector i perfectament capacitats per desenvolupar un tasca orientada al servei del client. Un equip humà encaminat a millorar la qualitat en tots els processos de l’empresa, que tenen com a objectiu final oferir el millor servei possible al client.

  • Estació Enclar Carburants Andorrans Antar
  • Estació Enclar Carburants Andorrans Antar
  • Estació Enclar Carburants Andorrans Antar
Estació Enclar Carburants Andorrans

Subscriu-te a la nostra newsletter

Avinguda d'Enclar, 64
Santa Coloma, Andorra la Vella, AD500

River